tiistai 18. huhtikuuta 2017

Pääsiäiskattaus

Meidän pääsiäinen vierähti ihanien Helsingistä yökylään tulleiden vieraiden kanssa. Pääruoaksi kokattiin karitsaa bataatin kanssa, josta en ehtinyt siinä touhutessa edes kuvaa ottaa. Suosittelen kyllä kokeilemaan ehdottomasti! Kypsyyden kanssa tarkkana, liha on parhaimmillaan itseni mielestä medium-plussana. Jolloin on varmuus siitä ettei liha jää kumimaiseksi, eikä taas täysin kypsänä kuivaksi. Alla kuvina kattauksen valmistelua.









Related Post:

  • AjatuskarttaKesän alussa tuli aika jolloin juttelin pitkään yhden hengellisesti hyvin rikkaan, maailman omaavan ystäväni kanssa. Iski super inspiraatio ja omat ajatukset sai taas enemmän tuult… Read More
  • PääsiäiskattausMeidän pääsiäinen vierähti ihanien Helsingistä yökylään tulleiden vieraiden kanssa. Pääruoaksi kokattiin karitsaa bataatin kanssa, josta en ehtinyt siinä touhutessa edes kuvaa otta… Read More
  • Kesä juttujaLomasta on mennyt puolet ja tuntuu että kamera on lomaillut ihan yhtä pitkän ajan. Satunnaisia kuvia sieltä täältä, mutta niin paljon jäi kuvaamatta. Toivon loppu lomalle hyviä ilm… Read More
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti