![]() |
valmis maissitortilla |
Ainekset:
2dl quinoaa
4dl vettä
purkki tummia papuja
purkki maissia
0,5dlsuolaa
kastike ainekset jotka sekoitetaan quinoa seokseen:
1,5tl chili-jalopenojauhetta
0,5tl suolaa
0,5tl mustapippuria
1kpl valkosipulin kynsi
2tl oliiviöljyä
3dl tomaattimurskaa
2,5dl vettä
1rkl maissitärkkelystä
juustoraaste 1dl
Mittaa quinoa tiheä lävikköiseen siivilään ja huuhtele hyvin kuumalla vedellä. Kaada huuhdellut quinoat kiehuvaan veteen ja keitä 15min pienesti poreillen. Kaada jäänyt vesi pois kattilasta ja sekoita maissi sekä pavut quinoan joukkoon ja lisää suola. Kaada uunivuokaan ja jätä odottamaan kastiketta.
Mittaa mausteet + valkosipulin kynsi murskattuna ja oliiviöljy kattilan pohjalle. Sekoittele hetki ja lisää joukkoon tomaattimursa sekä 2dl vettä. Mittaa 0,5dl kylmää vettä purkkiin ja sekoita maissitärkkelys joukkoon. Kaada maissitärkkelys+vesi kiehuvaan tomaatti kastikkeeseen ja sekoita vielä kunnes seoksesta tulee himan paksumpaa. Tämän jälkeen kaada tomaatti-kastike quinoa sekoksen päälle, sekoita, ripottele juustoraaste ja laita uuniin 15min ajaksi.
![]() |
kvinoan huuhtelu |
![]() |
kuiva kvinoa purkista kaadettuna |
![]() |
uuniin menossa |
![]() |
uuni valmis |
Muut tortilla ainekset
600g paistettuja kanasuikaleita (mausta oman maun mukaan)
kirsikka tomaattia
salaattia
punasipulia
juustoraastetta
pähkinöitä
siemeniä
majoneesia
ketsuppia
![]() |
gluteeniton maissitortilla pohja |
Nautinnollisia tortilla hetkiä!
-E
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti